Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv....


Husk at glemme bagateller. Husk at nemme hvad det gælder. Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det.

Tell me, and I may forget.
Show me and I may remember.
Involve me, and I will understand!

For øyeblikket dreier alle mine anstrengelser seg om én ting: å overvinne kjedsomheten. Det er det eneste jeg tenker på dag og natt. Er det en umulig oppgave hvis man setter alt inn på det? Du forstår, jeg vil se hva som finnes på den andre siden av kjedsomheten.

Spis deg halvmett, drikk deg halvfull, og du lever et århundre


søndag 3. mars 2013

På'an igjen!

Ok, så er det på'an igjen med blogging! Det er utrolig lenge siden sist jeg satt her og knotet ned tanker og meninger, nærmere 2 år faktisk!

Mye har skjedd siden sist; jeg har blitt farmor til to skjønne barnebarn og jeg har mistet både mamma og bestefaren min! Noen kommer og noen går; sånn er livet. Jeg har også blitt hovedtillitsvalgt for butikkansatte i Kiwi Norge AS, uten at jeg helt skjønner hvordan det gikk til.

Siden sist har jeg også mistet en haug med overflødig vekt, og lagt de på meg igjen! Blæh! Men denne starten markerer også starten på en ny livsstil, så vekta skal ned igjen! Jeg begynner den nye dietten i morgen, mandag 4. mars 2013, og håper å nå målet mitt innen jeg fyller 45 år 4. juli 2014!